10 saker varje man borde ha i sitt badrum

Badrummet är en oerhört personlig plats, mer personligt än så kan inget rum i hemmet vara… men ibland händer det att du får besök av oväntade gäster när du minst planerat för det. Och det finns ingen större synd än att man försummat och låtit badrummet gå miste om någon av följande 10 saker som varje man borde ha i sitt badrum. Gör inte misstaget och checka om du har alla sakerna hemma så att du kan låta oväntade gäster och eventuella dambesök använda badrummet och toaletten utan att du behöver skämmas.

1. Handtvål

Även om du kanske redan har hårschampo, duschtvål och skäggtvätt. Så är en flaska med lyxig handtvål vid handfatet är ett måste. Utan handtvål i badrummet kommer du att se ut som en ohygienisk dåre som inte tvättar händerna. Se inte ut som en ohygienisk dåre, se istället ut som en gentleman som tar sin hygien på största allvar. Proffstips: Se ännu mer ut som en gentleman genom att ha alltid ha en ren handduk upphängd. Inget värre än att först tvätta händerna med en lyxig handtvål som inte torkar ut händerna bara för att därefter få se en otäck smutsig handduk hänga framme. Man vill torka sina nytvättade fräscha händer på något rent.

2. En reservtandborste

Det behöver inte vara en hydrodynamisk tandborste med babords- och styrbordsfästen och turbodrift… om du bara ser till att tillhandahålla en enkel tandborste som fortfarande finns kvar i sin förpackning kommer du att få jobbet gjort. Du vet aldrig när du kommer att få en oväntad övernattande besökare. Proffstips: Du kan köpa tandborstar billigt online med ditt namn på, eller något annat budskap du kanske vill förmedla. Föreställ dig att din vän borstar tänderna med en tandborste som är prydd med ditt namn. Magiskt.

3. Tändstickor

Det är något stilrent och mycket omtänksamt med att ha tändstickor vid toaletten. Vissa människor kanske vill markera sitt territorium med metan. Men de mer civiliserade människorna i världen kanske vill maskera sin doft istället med ångorna från tända och släckta tändstickor… även känd som svaveldioxid.

4. Extra toalettpapper

Sätt inte dina besökare i läget där de behöver få sträcka sig efter toalettpapper – bara för att upptäcka en tom hylla, sorg och gnutta panik. Ha som vana att ha några extra rullar på en plats som är lätt att få tag i, som en korg, ett skåp eller på baksidan av toaletten.

5. Cologne

En doftmässig nödsituation är lätt att bekämpa när du har ett par flaskor cologne redo. En cologne kan kosta några slantar, men det verkar som att en flaska räcker bra länge… så betrakta det som en investering. Proffstips: Investera i en flaska cologne som återfuktar huden samtidigt som den ger dig en manlig långvarig doft.

6. Aftershave

Tro det eller ej, vissa människor rakar sig. Att ha lite väldoftande rakvatten i badrummet för några av dina icke-skäggiga bröder är en fin touch. För de skäggiga herrarna… borde bra skäggprodukter göra susen istället.

7. Bomullspinnar

bomullspinnar i sin plastbur är bara osnyggt och ren lathet. Lägg några bomullspinnar i en snygg glasburk och du har precis uppgraderat ditt badrum till takvåningen på Grand hotell.

8. Lätt läsning

Ibland när du går och gör nummer två så kan det hjälpa att ha en sak att läsa … eller två. Ta några glossiga magasin, affärstidningar eller vad som passar för dig och lägg in dem i badrummet. Proffstips: Låt badrummet vara en mobilfri zon så att telefonen inte behöver desinficeras och händerna inte får tillbaka alla basilusker efter tvätt med handtvål.

9. Skäggprodukter

Du vet aldrig när en av de skäggiga gästerna i ditt liv kommer att behöva en nödklick skäggbalm, vax eller skäggolja eller andra skäggprodukter. Låt oss vara ärliga, om du är på förfest innan en trevlig utekväll på stan och upptäcker några slumpmässiga skäggstrån som dragit iväg eller att skägget blivit som ett fågelbo under förfesten… du skulle du garanterat be att få låna bra skäggprodukter omgående för att rädda utekvällen. Så visa den omtanken till dina skäggiga gäster.

10. Huvudvärkstabletter

Det kommer att finnas förmiddagar, även vissa eftermiddagar och kvällar, där huvudvärkstabletter kommer att rädda dagen. Att ha en solid tillgång på mirakelläkemedlet kommer flytta upp dig ett snäpp i böckerna för alla som befinner sig i nöd. Huvudvärk och baksmälla har mött sin match.

Ett badrum kan vara en helig plats, en fristad, och det är nästan säkert platsen som du börjar din dag på. Och om du kommer få en badrumsbesökare är den här listan med 10 saker varje man borde ha i sitt badrum en bra start. Skräddarsy gärna din badrumskänsla, atmosfär och energi så att den matchar din egen stil… men framför allt se till att du har påfyllt med toalettpapper.