Svart paraplyställ till både privatpersoner och företag

Det svarta paraplystället i järn med mönster är ett härligt tillskott till ens hem som exempelvis kan placeras innanför dörren. I detta ställ är det möjligt att förvara ett eller flera paraplyer så att de finns nära tillhands när man ska ge sig ut under bar himmel. Det robusta svart paraplyställ är tillverkat i järn och har ett snyggt mönster som pryder sidorna. Med andra ord är detta inte bara ett ställ som gör paraplyförvaring smidigt, utan även en elegant del av inredningen som hela familjen kommer att uppskatta.

Svart paraplystället med mönster och fri frakt

Det svarta paraplystället i järn med mönster är mycket mångsidigt, och kommer därför att kunna användas av både företag och privatpersoner. Stället kan placeras i hemmet innanför dörren, men det ser lika snyggt ut på restauranger, caféer, bibliotek i klädesaffärer och i flera andra sorters byggnader. Den moderna och stilrena utformningen bjuder på ett elegant utseende var man än placerar stället, och inte tar det heller upp något större utrymme. Även gäster som kommer på besök uppskattar säkerligen att ha en lättillgänglig plats där de kan lägga sitt paraply vid ankomsten.

Svart paraplyställ i järn med mönster | Paraplyland

Svart paraplyställ väger inte mer än 2 kilo och har en diameter på 30 cm. På så vis är det ett lätt ställ att flytta runt på om det så skulle behövas, och storleken gör det smidigt att placera nära ytterdörren. Ett paraply bör man alltid ha med sig när man ska ge sig ut under bar himmel under en längre tidsperiod då man aldrig kan vara helt säker på när det ska börja regna. För att undvika våta kläder och förkylningar är det därför ett händigt regnskydd som gäller, och detta vill man gärna ha enkel tillgång till. Tack vare paraplystället vet man alltid var ens paraply är, och samtidigt blir förvaringen mer smidig än att lägga ett vått paraply på hatthyllan.

Svart paraplyställ med fri frakt till närmaste postkontor

Det svarta paraplystället med mönster är en produkt för paraplyförvaring som är tillverkad i robust järn. Sidorna pryds av ett snyggt mönster, och då stället inte väger mer än 2 kg blir det lätt att flytta runt på.

Paraplystället har en modern look som både passar i privatpersoners hem samt i företagslokaler. Stället kan exempelvis placeras på caféer, i restauranger, på bibliotek, i klädesaffärer och dylikt. Det svart paraplyställ med mönster uppmäter 30 cm i diameter och tar därför inte upp något större utrymme innanför dörren. Vid beställning redan idag kostar stället 799 kronor hos Paraplyland, och vad man då får är ett modernt och robust paraplyställ för enkel förvaring av paraplyer.

 

Om det snygga svart paraplystället i järn med mönster låter lockande kostar det inte mer än 799 kronor. Med smidig frakt och schyssta villkor får man då ett fint och modernt paraplyställ som finns där för en i vått och torrt.

Satsa ex på et Vintage paraplyställ som privatperson eller företag och var säker på att få en produkt som håller hög standard!

Det svart paraplyställ i järn med mönster gör paraplyförvaring både enkelt och stilfullt. Klicka här och beställ hos Paraplyland redan idag!