Så kommer du överens med din flickvän om inredningen av huset

Vi har alla förståelse för att de flesta människor världen över njuter av onani och att det är en viktig metod för att lindra stress samt för att helt enkelt må bra. Med detta i åtanke är det därför inte längre lika tabubelagt att ta upp ämnet kring onani, och detta är ett bra steg i rätt riktning.

Då onani som sagt är en av nyckelfaktorerna för välmående kan det vara smart att satsa på diverse redskap som underlättar och ser till så att stunden för dig själv blir ännu mer härlig. Med de rätta sexleksakerna blir allting bättre, och vi ska i den här artikeln ge tips på händiga leksaker för underbara onanitillfällen.

Onanera utan att ens behöva använda händerna

En utmärkt onanileksak som används flitigt är dildon med sugpropp i bottnen. Den här typen av leksak gör det möjligt för dig att ta del av handfria onanisessioner genom att fästa leksaken på antingen väggen eller golvet. Du har då händerna fria för att samtidigt stimulera dig själv på andra sätt eller så föredrar du att inte använda händerna alls. Den här sexleksaken kan också bjuda på en ganska realistisk känsla av samlag, och därför ger en dildo med sugpropp bättre onani.

Dildos är heller inte begränsade, utan oavsett hur mycket pengar du är villig att spendera, vilken storlek du föredrar och vilket material som känns bäst kommer det att finnas en dildo som lever upp till dina förväntningar. Kom bara ihåg att även beställa glidmedel och andra tillbehör som kan komma väl tillhands.

Vibrerande stimulering som gör under i sovrummet

Är det kanske lite tråkigt att dildon är så stationär? Då är det istället hög tid att ta en titt på det stora utbudet av vibratorer för kvinnor! Välj ett helt kit där du både får vibrator och alla de nödvändiga tillbehören, satsa på en skön Rabbit vibrator eller varför inte en appstyrd modell? Möjligheterna är nästan oändliga, och du kan få tag på utrustning inom en lång rad olika kategorier.

Tänk på att kontrollera huruvida vibratorn laddas upp med sladd eller om det krävs att du beställer batterier separat. Ta även gärna reda på hur många vibrationslägen, styrkor och program det finns tillgängligt så att du kan säkerställa att du får tag på precis det som du eftersöker.

Passande tillbehör till onanisessionerna

Sist men inte minst får du inte glömma att vända dig till händiga tillbehör som kan göra upplevelserna ännu bättre under onanisessionerna. Ett vattenbaserat glidmedel och sexleksaksrengöring är alltid bra att ha, men även en lustökande spray och massageoljor kan göra mycket för att se till så att du får den optimala upplevelsen.